SMS Server Tools 3
This site is hosted by Kekekasvi.com
 Menu
Basic information:
Additional information:
Support:
Get SMS Server Tools 3:
Additional Options

 Sponsored links

 Search
Custom Search

 Visitor locations
 
 SMS Server Tools 3 Community
Welcome, Guest. Please login or register. Tue Jun 25, 2024 15:01
SMSTools3 Community » Help and support Bottom

[solved (by miracle)] GSM Modem e-GO E169 HUAWEI not working

  This topic is locked

Page:  1

Author Post
Member
Registered:
Jun 2009
Location: Arad, Bahrain
Hi All,
My GSM Modem e-GO E169 HUAWEI was working fine in both sending & receiving.
But when I moved to Algeria ( from Bahrain) it stopped working, and I've got this message:
MODEM IS NOT REGISTERED, WAITING 1 SEC. BEFORE RETRYING 1. TIME
Just to mention that I've changed Bahraini SIM card with Algerian one.
Thanks in advance




Administrator
Registered:
May 2009
Location: Jyväskylä, Finland
AT+CREG response 0,2 means that modem is still searching for network. You could check if the SIM works when using it with an ordinary phone.

Member
Registered:
Jun 2009
Location: Arad, Bahrain
Topic owner
Thanks Keke for your prompt reply.
I've already tested the SIM before inserting into the modem, and it works.
I am thinking about some special configuration on operator side. Is it a possible way for troublshooting or no need to go to GSM operator?

Member
Registered:
Jun 2009
Location: Arad, Bahrain
Topic owner
Since there was no logical cause how my application stopped working. I have had suspicion on the whole installation (may be some viruses). I reinstalled everything from scratch (even windows). Miracle it started working!!.

  This topic is locked

Page:  1

SMSTools3 Community » Help and support Top

 
Time in this board is UTC.  

Privacy Policy   SMS Server Tools 3 Copyright © Keijo Kasvi.