SMS Server Tools 3
This site is hosted by Kekekasvi.com
 Menu
Basic information:
Additional information:
Support:
Get SMS Server Tools 3:
Additional Options

 Sponsored links

 Search
Custom Search

 Visitor locations
 
 SMS Server Tools 3 Community
Welcome, Guest. Please login or register. Tue Nov 24, 2020 17:27
SMSTools3 Community » Help and support Bottom

ZTE MF627 - Sending problem

Login and Post Reply

Page:  1

Author Post
Member
Registered:
Jan 2012
Location: Alba, Romania
Operating system name and version: Debian 6.0.3
Version of smsd: 3.1.14
Smsd installed from: sources
Name and model of a modem / phone: ZTE MF627
Interface: USB

Hy, i have a problem with this setup, please excuse my poor english

All is working, no errors in logs, it apears that mesage is send but i do not recieve any.

my smsd.conf its like this



even with all uncomentend i still have same problem, it sends but i do not recieve any.

logs look like this


The weired stuff is that if i send it via minicom with stuff from PDU Converter it works ok i recieve the SMS but same text from PDU converter its different from PDU created by smstools with same text and number. If i send the PDU created by smstools via minicom it says ok but i still dont recieve any sms.

Do you guys have any idea what should i do?

Thanks.

Member
Registered:
Jan 2012
Location: Alba, Romania
Topic owner
the difference between PDU's :

07910477000050F001000A817007500840000007F4F29C9E769F01 (this is the one working)

0011000A9170075008400000FF07F4F29C9E769F01 ( this is not working )

the difference beetween the PDS'u are the first one contains SMSC and te second one does not.
even if i do : AT+CSCA="+40770000050" it's still not working :(

plz help me. thanks

Member
Registered:
Jan 2012
Location: Alba, Romania
Topic owner
problem solved, had to include national_prefixes = 0 , now its working ok.

Login and Post Reply

Page:  1

SMSTools3 Community » Help and support Top

 
Time in this board is UTC.  

Privacy Policy   SMS Server Tools 3 Copyright © Keijo Kasvi.